November 01, 2006


Kembali bekerja...

Raya dah habis..tapi mood raye still ada lagi dlm jiwa ni. Orang kata rayakan sebulan.Nak menyerang rumah kwn2 yang buat open house kat cni pulak..Apepun raya tahun ni tetap best . Pagi raya dapat sembahyang for the first time kat surau kwsn rumah sndiri.yela surau tu dah diperbesarkan so untuk julung2 kalinya penduduk tmn inderapura ni dptla sembahyang raya kat surau kwsan rumah.Dah tak payah ke masjid. Tahun ni pengumpulan duit raye kurang memberangsangkan berbanding tahun2 lalu, kerana kita sudah dikira msk ke alam pekerjaan. Hehe..kene keluar duit sndiri pulak,bersedekah..Tak sangka sepupu2 yang dah bertahun menyepi diri tiba2 muncul kat depan pintu rumah.Buang yang keruh ambil yg jernih.Itula magicnye raya.Terima kasih kat kwn2 UIA, Tahap yang sudi singgah kat rumah.tahun depan jemputla datang lagi.

Huhu, balik KL keje banyak.Files byk yang kene siapkan..tapi hidup kena diteruskan..sabar aja,sabar.Sambung keje..usaha tangga kejayaan ..m(_ _)m

on the way ke rmh muna..ngn zaty dan miey..thanx miey..

4 footprint(s):

kak lin said...

Itu telinga In ke yg jadi driver korang? oo btw, sape sepupu sepapat yang tetiba muncul tu? Nak tau gak hehe..jgn lupe hantar gambo raya kat email!

Mazliza~ Aja said...

Haah..In la sape lg..pemandu berhemah tu..haha.oo..yg tu ami nasir ngn abg e' ngan abg tan.tetibe muncul kat dpn pintu mlm raye keempat kot.ingt dorng nk putus sedara terus..huhu.pastu die ajk buat tahlil on the spot kat rmh jugak.dpt rm3 drpd abg tan..hihi

kak lin said...

wah...so random...alhamdulillah...tak baik diorg duk menyepi diri lama2..esok sakit ke...ape ke..org taktau...tahlil tu ajak org surau sekali ke?

Mazliza~ Aja said...

tak, org dlm rumah tu jela yg tahlilnye.umi ajk mkn nasi skali.cu lg best tak kuar blk langsung.die ckp dorng bkn nk jmpe die pon..ushh tak baik2..eh ngumpat ni..tanye umi sndirila huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...