November 04, 2006

Movie Marathon

Mengantuk betul pegi keje pagini.Hari Sabtu orang bleh lepak2 kat rumah tapi kita kena pegi ofis.mane tak mengantuk mlm smalam dah marathon 2 movies dgn kwn2 uia. Sasha la mastermind di sebalik semeni.Mula2 plan nak tgk satu movie je so off we went to KLCC.Sampai KLCC kul 6.30 sorang pon tak dtg lagi, except for Khalid yg dr jauh dah nmpak tersenyum2 dpn surau.Lepak2 kat fountain dpn KLCC then Dila pon sampai. The other gals arrived after that. So, after solat n mkn2 kat KFC eight of us,saya,Khalid,Sasha,Dila,Ayu,Aliza,Emma n Farhana pegila ke TGV.


Tgk The Covenant kol 9.45pm. Cite ni best. Kisah 4 sekawan yang dianugerahkan dgn special powers. The gals of cos were melted dgn kehenseman guys dlm cite tu except Khalid la yg takde pape perasaan..hehe. So far cite ni boleh bagi 4 bintang la kot sbb sound effects yg best dgn aksi2 yg agak hebatla jugak.Boleh beli soundtrack die nih..bak kata Khalid laa.Huhu...






B4 msk wayang tgk the Covenant, dgn tak pasal2 Aliza tnmpakla pulak poster satu cite Jepun ni.Tajuknye Death Note.Maka merayu2 la Aliza ajak kitorang beli tiket citeni pulak .Sudahh..saya dah terdiam sbb tayangannya pukul 11.45 mlm.Gile ape, nak balik pukul brapeni. Saya kene keje esok, firm korang tak bukak hari sabtu.Tak aci betul.Sebab semua dah termakan pujuk rayu manja Si Aliza utk tgk citeni, jadi saya dgn berat hati terpakse ikut jugak sbb kami mmg kena balik skali. Farhana je yg tak join sebab nak pegi tgk cite Don pulak dgn Raina dan Kabir.Kuat Hindustan bdk ni. Hmm..komen utk cite Death Note.Sangatla membosankan.Cite pasal buku nota magic yang kalau kita tulis je nama penjenayah dlm buku tu,org tu sure mati.Nak uphold justice dgn cara yg salah.Citeni based on comic Jepun. Bagi 2 bintang je kot, sbb saya cuma tgk 60% je cite tu sbb byk terlelap..heheh..Aliza je yg excited tgk..

After all, it was fun having friends around us when we really stressed out by work stuffs n all. Thanks a lot. Lookin forward to lepak2 ngn korang lagi. =)

4 footprint(s):

Org said...

the covenant. best citer nie. dead note tue x seram ke citer die, cam citer hantu je

mieyzaihana said...

best ke the covenant? ari tu baca dalam paper, punye la teruk dia komen, dia ckp, kalo nak tgk cite camtu, charmed is much..much better..betul la kdg2 org suratkabor nie komen ikut taste sendiri jerk

Mazliza~ Aja said...

covenant best tgk kat wayang je kot..kalau tgk cd rase mcm tgk harry potter atau charmed je..death note tu tak brape best, tak worth it pon tgk kat wyng..huhuhu

Anonymous said...

yeah.. i love the covenant..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...