July 15, 2008

Keeping busy...

Nak update ape ye..petang ni skip riadah dan bergegas ke CC..Susah betul kalau berjauhan ngan alam maya ni.Hmm, saya sekarang tengah kursus tiga bulan untuk jawatan kat gomen.Kenapa saya join gomen ,itu yang rata2 orang tanya,...xde sape2 influence, tapi sebab nak ubah angin kot.Skrg memang sangat2 busy,kursus memanjang.Jadual pack, dengar ceramah,kelas,makan dan makan lagi...Kursus lain2 tempat,last month kat Banting, skarang kat Bangi, dis weekend kena pegi Segamat.Then next month ada latihan tentera pulak kat Kuala Kubu Baru n seterusnya Polis kat Cheras..phew..Nak buat camana, terpaksa redha jelah dan tunggu sampai kursus habis 24 September ni..


Sedih jugak sebab tak dapat attend wedding kawan2 cam wedding Emma, E, Shauna, Bie dan lain2 yang tak sempat lagi nak bukak kad kawin. Selamat Pengantin Baru la semua yek.Rindu betul nak balik rumah, and hope boleh attend wedding Muna next week..And pada kawan2, jangan rindu saya banyak sgt ye..haha..

Banyak perancangan sekarang ni, hope semuanya berjalan as scheduled..=)

Got to go now..daa..


6 footprint(s):

Shellsea said...

cik aja,lama betul x update.tiap hari aku bukak,baru ni updatenye.oit sombong,takde dngr kabar.takpe, kursus teruk pon, janji gaji jalannn..;)

wawa said...

hoho.. msti trseksa jiwa n batin kene brkawat,, yes,, aku suka..
chayok,,!

Chem said...

oh aja..tanpamu di court,my life dah tak ceria lagi..nak apply gomen jugakla camni.judge kesayangan ko, si sabariah dah semakin menyinga skang.huh.

Mazliza~ Aja said...

shellsea-x sombongla..bz sket je..huhuh

wawa- waaa..benci kawad..

chem-hehe..nnti kem salam kat sabariah itu..;p

Sasha Lyna said...

ape la ja..gatal g join gomen watpe..kan fan2 mu da x keruan sbb aja x update blog..ngehngehngeh...

kerinduan sama lo..

Nana said...

hayak..aja n tentera,bolehke.jgn nangis ye...kena kasar2 sket.haha.abis kursus kita hang out...xoxo!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...