March 11, 2009

Saya yang tension..

Saya tengah tension dengan boss saya. Saya draf surat untuk approval dia dan dia amend.., ok lagi. saya amend surat tu sikit dan bagi dia untuk sign, dia amend lagi. Sekarang dah dekat 8 kali amendment dari bulan lepas lagi dan dia tak sedar yang dia sebenarnya amend surat dia sendiri yang telah dia amended. Saya sungguh tak paham. Bos saya ni ibarat tikus membaiki labu la jugak. Mungkin surat itu akan jadi perfect pada tahun hadapan, saya pun tak tau.

Kepada Ayu, sila letak ruang comment dalam template baru anda. Senang aku nak komen. Comment boleh didapati di Haloscan.

To Zaza, silala update blog yang dah bersawang tu. hehe. To Syitah, Zaza suruh invite dia skali kat zatulitri_yusof@gmail.com. harap maklum.

Itu saja.



8 footprint(s):

Nana said...

bos mmg mcm tu.cam bos aku, if dia amend apa2 surat, lebih kurang je sentence yg aku buat sblm tu, dia cuma reconstruct balik je ayat, tapi maknanya sama gak.. duh.

haundem said...

aja, kita share boss ke? hihi, rasenye ego diaorg nak betul2 kan, rasa mcm bagus...huhu

betul2, ayu,visit blog tp xde tmpt komen :P sengaja ke ape?

zaza!..okie dokie!, akan invite!blogger ni x betui skit now ni,zaza tukar blog ke?

Anonymous said...

Ja,

Aku saje je tanak org tau blog aku kau terang2 gi letak nama aku pulak. Apalah Aja...Tukar lerr...I dont wanna be famous :-)

Mazliza~ Aja said...

Nana- samala apa yg terjadi pd aku...wah tensennn..!

Syitah- bkn ego, lucid interval atau in delusion kot. die tak ingt kdg2 yg die amend balik utk draft yg kelapan tu sama je dgn apa yg die amend masa draft ketiga.isk2.

invitela zaza tu, die boring kat raslan loong tu.hehe

ayu/zaza- ni ayu ke, zaza.haha. sbb aku tak tau nak buang link blog mana satu.sila reveal diri anda.;p

Anonymous said...

Ja,

Kalau aku reveal kat sini, tak ke org semua tau dah aku yg mana satu? Apalah haha...bukan ayu or zaza la. Hint: cristina ronaldo ;-)

ps: jgn reveal nama aku ok!

Mazliza~ Aja said...

ohoo...arsengal supporter rupenyee..haha.hai cristina ronaldo..hehe..nnti aku link kan nama cristina ronaldo la err..;p

HiDa said...

Syitah, nape I tak di invite. Nak baca gak!! Email I is hidatod_prettysimple@yahoo.com

zaza said...

hahahhaaaaa..

jangan la tensen ja. kau tak tunjuk kat bos kau ke, "bos, ni saya buat ikut bos yang suruh hari tu". haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...