March 10, 2008

Losing Grip..

A punishing verdict i can tell..As expected,the people have spoken..For the first time since Independence, five state governments are not in the hands of the Barisan Nasional (BN),what more, the normal magical two-thirds majority was breached.

Does that rings the bell Pak Lah?Past experience does not offer great comfort.Don't sleep,time to work hard...

-whoever won the seat, the result indicates that Malaysians have something approaching serious political competition. I love changes.I love Malaysia..^_^

4 footprint(s):

chocho said...

buat projek besar2 bukan untuk rakyat.
kurang belanja sini, naik belanja sana.
kata ekonomi meningkat, rakyat nak belanja pun kene tunggu sale.

ghentikan la lah~ baik keje guard kat ipoh.. ;)

Chem82 said...

wohooo..as i told u b4, PKR obviously got the vote from Rakyat.See now selangor belong to the opposition.opps not opposition, we are the govt by now.Hidup Barisan Rakyat!

teringat sms yg kau frward yesterday..

Luahan hati paklah,
'ku sangka panas hingga ke ptg,rupanya hujan di tgh hari,
ku sangka kelantan dapat dijulang,rupanya hilang 5 negeri..'ahaks

aku nak tgk janji2 geng BA ni camne nanti..;)

Mazliza~ Aja said...

to chocho yg comel- haah..kalau takde peningkatan jgk lepas election ni tak taula..

**ingt nak tolong carikan keje utk samy velu..x tau kje apa die boleh buat lps ni.=p


to chem-serves the BN right la.hope they'll learn something..keje kuat2 menang hati rakyat,next election cuba lg..at least they still rule the country...heard the former selangor govt want to destroy certain incriminating doc..x taula..

my major concern now is DAP..huhu

shellsea said...

die tu sesuai jadi sami je kat batu caves.tak pon bukak kilang buat rambut palsu.hahaha

x expect DAP boleh menang besar mcm ni.susah jugak kalau besr pengaruh org Cina ni nanti.
FYI,aku tak ngundi si KJ tu tp menang jugak..ciss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...