October 04, 2007

Back to Basic...

Rasenye lebih telus kalau menulis sebegini..yeah..harini sangat penat,balik dari court shah alam..kena bebel ngn judge Session 1 sesikit disebabkan problem file lwyer sebelumni, then balik ofis.Sampai ofis rase takde mood nak buat Reply to defence,otak penat nak fikir,tulis blog rase ringan sket.Ohh environment firm baru,so far so good, lebih organise compared to firm lama yang sememangnya lintang pukang.keje walaupun banyak, tak terasa sangat sebab ramai staf.rasa macam boleh bernafas semula bila masuk ofis..huhu.Mingguni,solat tarawikh memang burn lima hari macam tu je,banyak invitation untuk buka puasa ngan client,ngn bukan client pon ade..;). Yang sakitnya untuk berbuka puasa ngn client kehadiran lawyer diwajibkan.Kesian kat cu (my aunty) asyik berbuka sengsorang.Adeh,rasa tak berbaloi makan hotel mahal2, sebab cuma mampu makan 1st roundje.Orang lain mampu makan sampai 8 round,kita cuma boleh tengokje.Stomachku memang mempunyai space yang sangat limited.Sayang betol la.


Tinggal lagi tak sampai sepuluh hari je lagi umat Islam akan menyambut Aidilfitri.Asyik ingat nak balik kampungje,lagi2 staf asyik putar lagu raya dalam ofis.Tension betulla.Hmm..Ramadhan bakal ditinggalkan,kira berapa banyak amalan yang kita dah buat sepanjang bulan Ramadhanni.Ada beberapa hari lagi nak kejar,nak top-up pahala..Hope sempat...(^,^).

3 footprint(s):

Anonymous said...

cik ja penat ye.nnt nak buka kat hotel ajak la pak su.boleh tolong top up stomach space =p

masyitah said...

aja,ape cite?now ni keje kt firm mana lak?zu still kt firm lama?take care ye,n salam ramadhan

Mazliza~ Aja said...

bolehje...nanti kita taja hari lain..puasa sunat pulak la..;p

syitah..kite ok2 je.dah pndah tmpt lain,zu pon same.syitah pon take care kat grman,miss u so much..salam ramadhan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...