April 16, 2009

The Reds- walk alone out of the Champ League..

Semalam The Reds berkabung pasal mengingati the dead of Hillsborough disaster di Anfield dan harini dorang berkabung pasal tak qualified ke semi-final utk Champion League pulak. Kesian..Apa nak buat dah bola itu bulat. Penyokong Chelsea jgn rasa puas hati sangat sebab dapat defeat Liverpopoo sebab tak guna score 4 pun kalau bolos 4. hehe.

Aksi Lampard kalau score.asyik mcm ni jela.kurang kreatif..

Man U pulak menang 1-0 ngan Porto semalam dengan agregat 3-2.

Bagus2...kata Rio kepada Ron lepas sumbat sebijik smlm..

wondergoal ku...baju mana dik...

Dan yang kureng bestnya, Man U akan jumpa The Gunners untuk Semi Final...huhu.

*hehe..tak tgk pon dua2 game tu semalam, sebab mengantuk tahap kronik...hubby je yg info...;p

10 footprint(s):

Shellsea said...

mcm terpanggil2 pula ke sini.ceh pasal bola rupenye.knapa aku ada terasa sket ngan pernyatan di atas.

tak mencabar langsung MU lwn english club jugak.tgk chelsea, lwn barca tuu..baru org kata ada class.

Nana said...

laa.x tgk rupenya.tgh harini ofis ko buat pertandingan dam ular kan.hahah..gud luck k.:)

~Serenity~ said...

Shellsea- ala tak heran ngan barca tu. thn lepas man u dah jmpa barca masa semi final champ league.tukar anginla pulak season ni.senang je nak jinakkan barca tu. hehe.

Nana- huhu.itula kje ofis aku time org laki semayang jumaat. so far aku masih bertahan.mnggu depan final plk.apa boleh buat, 'Saya Yang Menurut Perintah', layankan jela..=p

nadia said...

cristina tak habes2 nak tunjuk nipples. ingat sexy la tuh...

pirraahhh lampoop.

Shellsea said...

haha..aku gumbiraa skali.kalini man u is out of FA Cup.At least man u takkan pegang title FA Cup season ni...ponat den dgr psl man u je,jgn lupe tgk chelsea v everton...muehehehe.

~Serenity~ said...

Nadia- ntah adik angkat ko ni, asyik perasan sexy je,,hehe

Shellsea- mujur aku tak tgk.kang bertambah2 sakit ati. ala penalty, nasibje everton mng.chelsea tak mencabar lngsung lwn everton final. final nnti aku akn sokong everton..go2 everton(pelikje bunyinye.)^-^

Tasnim Jamal said...

go go everton?x pernah pk pon nak sebut tu.aok ni dah pregnant ke?

~Serenity~ said...

apa pregnant2..takde kena mengenalah.go go everton jugak..hehe

Nana said...

babe..updet la pls..pegi tak metrojaya warehouse sale tu.org giler ramai.jakun memborong tak hingat!!aku tak beli pape pun.dah mcm tu punye manusia berpusu2 nak beli brg murah.tak sanggup beratur nak bayar.tapi the stuff serious cheappp...

~Serenity~ said...

memang.aku singgah jap je. 2 minit je masuk, kuar balik..xde mood nak beli papepun.org mmg ramai, kasila can org lain nak borong.hehe.nak masuk, handbag pun kena msk dlm beg plastik.haha

perfume ctu murah jgk rasanya.tp tak berminat nak bli coz i know where to get it below retail price ..(wink)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...