October 24, 2008

Thoughts..

Kalau kita boleh lukis apa yang kita nak dalam kertas,dan lukisan itu boleh jadi realiti alangkah bestnya.Kalau boleh lukis sebuah kereta bersama pemandunya, senangla saya ke tempat keje ,tak payah mengharapkan Si Shukor utk tumpangkan tiap2 hari ke Putrajaya. Kalau boleh lukis sebuah rumah betul2 sebelah ofis lagi best, tiap2 hari boleh gi ofis jalan kaki je.Tak payah bangun awal2 kejar masa sebelum 8.30.

Kalau boleh lukis apa yang diimpikan utk wedding pon best jugak. Tak payah pening nak tempah baju, cari photographer, mak andam, hantaran dan sebagainya. Biar wedding simple, tapi meriah, asalkan semua orang happy dan puas hati. Orang kata tak kisahla sesimple mana atau berapa nilai sesebuah persiapan perkahwinan,yang penting nilai kebahagiaan selepas itu. Betul tak.(apa kena mengenanya pulak ni??)

Hari ni dah Jumaat. Cuaca yang tak menentu menyebabkan kesihatan merudum…lalu keje pun tak bape nak jalan..

5 footprint(s):

Chem82 said...

jaa.nak kawin ke.aku ada dengar ckp2 pasal ni.tapi malas nak tanya org yg suka secreto de amour ni.apola.walaubagaimanapun aku menanti layangan kad kawin mu dgn sabar..

ayu shin said...

Aja, still commute from taman melati to putrajaya everyday?
chill babe, been there done that ^_^
takde plan nak move area sini ker?
or kau nak mintak posting tempat future husband kau pas kawin nanti?

Mazliza~ Aja said...

chem82-yela chem.nnti kanla..

Ayu- yup ayu, still.penat.n ada plan jugak nak move to putrajaya.takde posting tmpt lain dah,kat cni je. tp sgt berharap dpt tmpt dekat sket je dr putrajaya ni..huhu

eMMa said...

cik aja..

alahai best of luck la preparation kawin.. best sgt... :P

welcome to d club.. hehehhe

nana said...

ja..HAKUNA MATATA!!(no worries).jgn kerut2.semuanya akan OKKEY.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...