April 02, 2008

Wallet saya...

Dah lama tak buat benda2 tag ni...saya sudah ditag sama itu Nana,loyer pencen yang tak pernah bagi saya link blog die,censored katanya.Nak jaga hati kawan,saya buatla tag ni...

Apa ada dalam wallet saya:-

1.Kad pengenalan-penting..

2.Kad bank-5 keping-2 je boleh guna

3.Driving license-lesen je renew tetiap tahun,drive takot..

4.Membership card Bodyshop

5.Kad prudential BSN Takaful

6.Business card sendiri dan orang lain

7.Kad warranty jam Casio yang dibeli untuk seseorang

8.Gambar berukuran passport seseorang-gambar sendiri takde..

9.Kad mesin fotostat library Bar Council

10.Membership card Jusco

11.Calendar Converse 2007

12.Duit Kertas 5 Euro-still simpan buat kenang-kenangan masa jln2 dulu.

13.Setem 30 sen

14.Resit2 shopping..

Ok, tu je.Elok jugak buat benda ni,at least bolehla saya buang sampah sarap yang memberatkan purse saya ni..

oh,kena tag 5 orang...;)

1.Afzan
2.Shuey
3.Miey
4.Muna
5.Pipiyapong

Kalau rajin,sila buat dan sila tag 5 org lagi..^-^

*takde court,tahap boring to the max,so post benda ni dgn agak skema...;p

3 footprint(s):

nana said...

apa, loyer pencen??!!aku rindu nak practise balikla..about my blog,i regarded it as privacy one,so tak yah link.hehe.

calendar 07 pun simpan lagike,buangla resit2 shopping tu..

pipiyapong said...

woi gua dah kena le ini tag..mana boleh lagi sekali..

Mazliza~ Aja said...

Nana-dah buangla resit2 tu...

Pipi-lerr..dah buat ke..aiseh,salah tag orang le ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...